محل تبلیغات شما

نان چیست؟ شاید پاسخ این پرسش از نظر شما ساده باشد و هنگام گرسنگی دلتان مقداری نان خمیرترش بخواهد یا هوس کمی تورتیلا (نان ذرت مکزیکی) بکنید. به هر حال ذهنیت شما از نان، مکان و منطقه زندگی‌تان را تا حدودی لو می‌دهد. اما هرچقدر هم که تصور نان آسان باشد، ارائه یک تعریف دقیق برایش دشوار است. آقای ویلیام رابِل تاریخ‌نویس نان‌ها می‌گوید ومی ندارد برای نان تعریفی دقیق ارائه کنیم؛ این کار می‌تواند حتی تأثیر عکس و نامطلوبی داشته باشد. آقای رابِل نویسنده کتاب نان: تاریخ جهانی آن» در کتابش می‌نویسد هرچه فرهنگ شما آن را نان بداند نان است و نیازی هم نیست وماً و طبق تعریف، طعم بخصوصی داشته باشد یا نداشته باشد.» در عوض، او روی کاربرد نان تمرکز می‌کند: غلات فراوان مانند گندم، چاودار یا ذرت به خوراکی‌های بادوامی تبدیل می‌شوند که می‌توان آن‌ها را به مزارع برد، با آن‌ها یک ارتش را سیر کرد یا برای زمستان ذخیره‌شان کرد. حتی پیش از شکل‌گیری جوامع کشاورزی حدود 10000 سال پیش از میلاد مسیح، انسان‌های شکارچی و گردآورنده در صحرای سیاه اردن با ریشه‌های خوراکی (مانند سیب‌زمینی) و غلات درو شده نان درست می‌کرده‌اند. امروزه، همان نان‌های اولیه در سنت‌های غذایی جهان ما به‌صورت انواع گوناگون و فراوانی تکامل یافته‌اند. ما در فهرست خود بخش کوچکی از این گوناگونی را بازتاب داده‌ایم. نان‌ها را با توجه به طعم به‌یادماندنی، ترکیبات خاص، شهرت بالا و لذت ناب خوردنشان انتخاب کرده‌ایم و خواهید دید که خلاقیت نیز مانند نان از میراث‌هایی است که پیشینیان برای ما برجای گذاشته‌اند.

چرا اروپاییان قرون وسطی داخل جعبه می‌خوابیدند؟

نان سنگک در میان 10 نان برتر جهان می‌ درخشد!

از فواید بلند مدت زردچوبه!

نان ,ذرت ,طعم ,دقیق ,داشته ,هم ,پیش از ,داشته باشد ,سیاه اردن ,صحرای سیاه ,اردن با

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر 98-99